Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Fa'amanatu ma le māfana le 26 tausaga o le Seven Stars Electric Co., Ltd.

26 tausaga o le tautotogo ma le tautoulu o le seleselega, 26 tausaga o le afu, 26 tausaga o taunuʻuga-toe tepa i tua i le 26 tausaga o le a oʻo mai i sina mea itiiti, o le kamupani fitu-fetu e masani lava ona i ai le amiosaʻo e pei o le apaau agavale ma le lelei e pei o le apaau taumatau. fausia se alalaupapa auaunaga lelei.
Seven Star Electric Co., Ltd. Sa faavaeina i le 1995, o se atinaʻe tekonolosi maualuga e taulaʻi i suʻesuʻega, atinaʻeina o oloa, gaosiga o meafaigaluega, maketiina, ma auaunaga faʻapitoa o le tufatufaina atu o le eletise ma le eletise eletise eletise.O oloa autu a le kamupani o: iunite autu mama, pusa lala uaea, maualalo-voltage seti atoatoa o meafaigaluega, mana clairvoyance, connectors uaea, mea malulu shrinkage uaea, insulators, arresters uila, ma isi Kamupani o loo i ai se laumua faamauina o le RMB 150 miliona ma aseta tumau o le RMB 200 miliona, ma o loʻo i ai se fale gaosi oloa e sili atu i le 60,000 m² ma sili atu nai lo le 1,000 tagata faigaluega. I le 2021, o le a ausia e le kamupani se tupe maua o le RMB 810 miliona ma tupe maua lafoga o le toeitiiti RMB 30 miliona, ma oloa a le kamupani ua faatau atu i Vietnam, Filipaina, Pasila, Aferika i Saute, Sigapoa, Malaysia ma isi atunuu.
Seven Stars' 26 tausaga o le matagofie o le talafaasolopito e le mafai ona vavaeeseina mai le lotogatasi o tagata uma o le aiga o le Seven Stars. a matou tagata faʻatau.Seven Star o le a faʻaauau pea ona faʻatumauina le uluaʻi faʻamoemoega, tausisi i le tulaga lelei e pei o le nofoaga tutotonu, faia oloa lelei, tuʻuina atu auaunaga lelei, ma fatuina ni taunuʻuga sili atu ona lelei ma tagata uma o le aiga o le Seven Star. i tekinolosi, faʻaleleia auaunaga faʻapitoa, ma fausia se tulaga faʻavaomalo o le tulaga maualuga i tulaga o malosiaga faʻavaomalo, faʻasalalauga, ma tufatufa faʻatasi ma se vaʻaiga faʻavaomalo ma fuafuaga faʻaauau.

FAS

Taimi meli: Nov-28-2022